Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
- 1950 克 水
- 2 - 3 茶匙 鹽滷 (液體,約10克)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 500.2 kJ / 119.7 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 4.8 g