鹽滷豆花

鹽滷豆花

1.8 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
6 人份

Składniki

  • 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    200 克
  • 1950 克
  • 鹽滷 (液體,約10克)
    2 - 3 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 119.7 kcal / 500.2 kJ
Białko 11.9 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...