鹽滷豆花
TM5 TM6

鹽滷豆花

1.8 (10 ocen)

Składniki

  • 200 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
  • 1950 克 水
  • 2 - 3 茶匙 鹽滷 (液體,約10克)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
500.2 kJ / 119.7 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy