Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de Marsala seco
- 60 g de vino blanco seco
- 120 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Humita
50min
Ñoquis de sémola
3 Std. 30 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Mousse de chocolate
3h 20 min
Masa quebrada
5 min
Sabayón TM6
15min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Helado de sabayón
8 godz. 15 min
Risotto
30 min