Urządzenia i Akcesoria
Masa choux
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 unidades
Składniki
-
150 g de agua
-
80 g de mantequilla cortada en trozos
-
1 pellizco de sal
-
2 cucharaditas de azúcar (opcjonalnie) (10 g)
-
120 g de harina
-
3 huevos (53-63 g cada uno)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Masa de pan básica
5 min
Masa para empanadillas
1 godz. 40 min
Hojaldre rápido
2 godz.
Merengue suizo
10 min
Merengue
15 min
Caramelos de toffee
2 godz.
Salsa de caramelo
1 godz. 30 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Crema pastelera
10 min
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min
Baguette
3 godz. 45 min
Panes pita
1 godz. 50 min