Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g de agua
-
10
g de levadura prensada fresca desmenuzada
lub 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (4 g) - aceite para engrasar
- 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 ½ cucharaditas rasas de sal
- Wartości odżywcze
- na 3 unidades
- Kalorie
- 7594 kJ / 1812 kcal
- Białko
- 56 g
- Węglowodany
- 367 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 18.5 g
Alternatywne przepisy
Pan rústico
2h
Albóndigas en salsa española
55 min
Pizza margarita
1h 45min
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Masa de pasta fresca
1h
Helado de vainilla
12h
Crema pastelera
10p
Panes pita
1 Std. 50 Min
Concentrado de caldo de verduras
45min
Lentejas estofadas
3h 45min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Puré de patata
50 Min