Urządzenia i Akcesoria
Salsa de vainilla (crema inglesa)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 raciones
Składniki
-
4 yemas de huevo
-
300 g de leche
-
50 g de azúcar
-
½ vaina de vainilla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 godz.
Mermelada de fresas
1 godz. 5 min
Foie de pato
33 godz.
Salsa bearnesa
15 min
Caramelos de toffee
2 godz.
Salsa de caramelo
1 godz. 30 min
Crema catalana
40 min
Crema pastelera
10 min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 godz. 40 min
Helado de caramelo salado
14 godz.
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 min
Puré de manzana
20 min