Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 2 altbackenes Brötchen, eingeweicht und gut ausgedrückt
- 1500 g Hackfleisch, gemischt
- 4 Eier
- 6 EL gemischte Kräuter, TK
- 3 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 EL Paprika edelsüß
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 905 kJ / 216 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schinkenbraten mit Süß-Saurer-Sauce
1 godz. 20 min
Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma
2h
Schweinegeschnetzeltes mit Tomatenknödeln
1 godz. 10 min
Sauce Ungarischer Art
30 min
Geister-Gulasch
2 godz. 10 min
Meatballs in Tomatensauce
45 min
Nudel-Hack-Auflauf
2h
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 godz. 55 min
Mini-Rouladen
3h 30min
Hackbraten "Falscher Hase"
1 godz. 30 min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Hackbraten mit gekochten Eiern
1 godz. 20 min