
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cassonade
- 80 g de beurre coupé en morceaux
- 1 œuf
- 140 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g de pépites de chocolat
- 200 g de pâte à tartiner chocolat-noisette maison (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 3.2 kcal / 1024.2 kJ
- Białko
- 25.6 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Sód
- 73.7 mg