Cookies fourrés à la pâte à tartiner

Cookies fourrés à la pâte à tartiner

3.9 131 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pièces

Składniki

  • de cassonade
    100 g
  • de beurre coupé en morceaux
    80 g
  • œuf
    1
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    140 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de pépites de chocolat
    80 g
  • de pâte à tartiner chocolat-noisette maison (voir "Conseil(s)")
    200 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 3.2 kcal / 1024.2 kJ
Białko 25.6 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 14.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 73.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...