Cookies fourrés à la pâte à tartiner

Cookies fourrés à la pâte à tartiner

3.9 136 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pièces

Składniki

  • 100 g de cassonade
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 1 œuf
  • 140 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 80 g de pépites de chocolat
  • 200 g de pâte à tartiner chocolat-noisette maison (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 73.7 mg
Białko 25.6 g
Kalorie 1024.2 kJ / 3.2 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...