
Urządzenia i Akcesoria
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pièces
Składniki
-
de cassonade100 g
-
de beurre coupé en morceaux80 g
-
œuf1
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail140 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de pépites de chocolat80 g
-
de pâte à tartiner chocolat-noisette maison (voir "Conseil(s)")200 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
3.2 kcal /
1024.2 kJ
Białko
25.6 g
Tłuszcz
7.1 g
Węglowodany
14.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
73.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les cookies
11 Przepisów
Francja
Francja