Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat au lait, cassé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux, et 5 g pour le moule
- 90 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 2 œufs
- 60 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1999 kJ / 480 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1h 10min
Moelleux au chocolat
55min
Gâteau au yaourt
40 min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25min
Fondant au chocolat de La Baule
13h
Cookie géant
40 min
Gâteau au chocolat sans œuf
35min
Petits coulants au chocolat
20 min
Fondant minute au chocolat
20 min
Pancakes
1 Std. 20 Min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Fondant au chocolat et framboises
40 min