Cheesecake au caramel au beurre salé

Cheesecake au caramel au beurre salé

4.4 397 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
6 parts

Składniki

Le cheesecake (la veille)
  • 60 g de beurre et un peu pour le moule
  • 200 g de biscuits speculoos
  • 450 g de fromage à tartiner type Philadelphia
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 œufs
  • 80 g de sucre en poudre
Le caramel au beurre salé (le jour même)
  • 200 g de sucre en poudre
  • 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 12 g
Kalorie 3107 kJ / 745 kcal
Tłuszcz 44.3 g
Węglowodany 74.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...