
Urządzenia i Akcesoria
Charlota de mandarinas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
10 raciones
Składniki
-
de mantequilla para engrasar el molde1 trozo
-
bizcochos de soletilla24
-
tiras de piel de mandarina (solo la parte naranja)6
-
de azúcar (y un poco más para espolvorear el molde)140 g
-
de zumo de mandarina140 g
-
de gelatina en polvo sabor naranja1 sobre
-
de zumo de limón50 g
-
de queso quark400 g
-
de nata montada300 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
337 kcal /
1409 kJ
Białko
7.27 g
Tłuszcz
22.07 g
Węglowodany
27.09 g
Błonnik
0.21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fruta natural
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania