![Panecillos de San Ignacio Panecillos de San Ignacio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7376CD0D-E779-43DB-9ECE-60F1240D1BEA/Derivates/CD2660B0-CE8A-49B8-984C-55F1D7DB5EB0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 25 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 200 g de azúcar
- 130 g de mantequilla
- 4 huevos
Crema pastelera
- 130 g de leche
- 20 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 20 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
- 80 - 100 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 1 cucharada colmada de harina de repostería
- 20 g de almendra laminada
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1472 kJ / 352 kcal
- Białko
- 8.36 g
- Węglowodany
- 24.86 g
- Tłuszcz
- 24.34 g
- Błonnik
- 2.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quesadas de requesón y coco
40 min
Trenzas de avellana
1h 45min
Suizos
2h 30min
Cremadillos
3h 50min
Carbayones
1h 25min
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 godz. 10 min
Natillas de naranja con chocolate
2h 15min
Medias lunas de vainilla y avellanas
2h 15min
Tarta de melocotón
1h 15min
Almoixàvenas
1h 30min