Panecillos de San Ignacio

Panecillos de San Ignacio

5.0 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz.
12 unidades

Składniki

Masa
  • de almendras crudas sin piel
    250 g
  • de harina de repostería
    25 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
  • de azúcar
    200 g
  • de mantequilla
    130 g
  • huevos
    4
Crema pastelera
  • de leche
    130 g
  • de harina de repostería
    20 g
  • huevo
    1
  • de azúcar
    20 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
Montaje
  • de frutas confitadas variadas troceadas
    80 - 100 g
  • de harina de repostería
    1 cucharada colmada
  • de almendra laminada
    20 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 352 kcal / 1472 kJ
Białko 8.36 g
Tłuszcz 24.34 g
Węglowodany 24.86 g
Błonnik 2.65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...