Panecillos de San Ignacio

Panecillos de San Ignacio

5.0 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz.
12 unidades

Składniki

Masa
  • 250 g de almendras crudas sin piel
  • 25 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 200 g de azúcar
  • 130 g de mantequilla
  • 4 huevos
Crema pastelera
  • 130 g de leche
  • 20 g de harina de repostería
  • 1 huevo
  • 20 g de azúcar
  • 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
  • 80 - 100 g de frutas confitadas variadas troceadas
  • 1 cucharada colmada de harina de repostería
  • 20 g de almendra laminada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 8.36 g
Kalorie 1472 kJ / 352 kcal
Tłuszcz 24.34 g
Błonnik 2.65 g
Węglowodany 24.86 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...