
Urządzenia i Akcesoria
Panecillos de San Ignacio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz.
12 unidades
Składniki
Masa
-
de almendras crudas sin piel250 g
-
de harina de repostería25 g
-
de sal1 pellizco
-
de levadura química en polvo1 cucharadita
-
de azúcar200 g
-
de mantequilla130 g
-
huevos4
Crema pastelera
-
de leche130 g
-
de harina de repostería20 g
-
huevo1
-
de azúcar20 g
-
de vainilla líquida1 chorrito
Montaje
-
de frutas confitadas variadas troceadas80 - 100 g
-
de harina de repostería1 cucharada colmada
-
de almendra laminada20 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
352 kcal /
1472 kJ
Białko
8.36 g
Tłuszcz
24.34 g
Węglowodany
24.86 g
Błonnik
2.65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

1 molde 10 recetas
10 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania