Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di farina tipo 00
- 550 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 8 g di sale
Terminare la preparazione
- 80 di olive verdi denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 521.7 kJ / 124.6 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 316.4 mg
Alternatywne przepisy
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Focaccine con rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia caprese
3 godz. 30 min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Crakerstrelli
2h
Pane bianco
3h
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Focaccine all'origano
1h 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min