Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki

Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki

4.1 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 raciones

Składniki

Salsa Teriyaki
  • de salsa de soja
    100 g
  • de vinagre de arroz
    30 g
  • de azúcar moreno
    35 g
  • de sake
    50 g
  • de mirin
    75 g
Brochetas
  • de pez espada (en dados de aprox. 2x2 cm)
    1 rodaja
  • cebolletas rectas (en trozos de aprox. 4 cm)
    2

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 305 kcal / 1274 kJ
Białko 31.95 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 29.65 g
Błonnik 2.25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...