Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki

Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 raciones

Składniki

Salsa Teriyaki
  • 100 g de salsa de soja
  • 30 g de vinagre de arroz
  • 35 g de azúcar moreno
  • 50 g de sake
  • 75 g de mirin
Brochetas
  • 1 rodaja de pez espada (en dados de aprox. 2x2 cm)
  • 2 cebolletas rectas (en trozos de aprox. 4 cm)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 305 kcal / 1274 kJ
Białko 31.95 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 29.65 g
Błonnik 2.25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...