Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa Teriyaki
- 100 g de salsa de soja
- 30 g de vinagre de arroz
- 35 g de azúcar moreno
- 50 g de sake
- 75 g de mirin
Brochetas
- 1 rodaja de pez espada (en dados de aprox. 2x2 cm)
- 2 cebolletas rectas (en trozos de aprox. 4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1274 kJ / 305 kcal
- Białko
- 31.95 g
- Węglowodany
- 29.65 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Błonnik
- 2.25 g
Alternatywne przepisy
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15min
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2h 45min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 godz. 20 min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 min
Tiradito de lubina
15 Min
Solomillo de atún marinado en miso
30 min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 min
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45 min
Carpaccio de pulpo
3h 10min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2h 30min
Pato Pekín - China
1 godz. 30 min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30 min