Urządzenia i Akcesoria
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
16 pieces
Składniki
Pork Belly
-
Chinese five spice2 tsp
-
soy sauce dark4 Tbsp
-
runny honey2 Tbsp
-
garlic cloves3
-
butter10 g
-
onion halved40 g
-
pork belly, boned, skinless1000 g
-
water cold200 g
Bao Buns
-
strong white bread flour plus extra for dusting250 g
-
fresh yeast2 tsp
-
baking powder¼ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
milk1 Tbsp
-
water tepid1625 g
-
groundnut oil for greasing
Wasabi Mayonnaise
-
500 g sunflower oilgroundnut oil500 g
-
wasabi paste to taste4 - 5 tsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
lime juice1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
egg yolks from large eggs2
To Serve
-
little gem lettuce washed and separated1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
15.1 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
46.4 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan Bread with Onion and Cumin
2 godz.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 godz. 30 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Dark Storm
10 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min