Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 25 g koolzaadolie, en iets meer om in te vetten
- 250 g karnemelk
- 1 snuifje suiker
- 10 g verse gist
- 375 g witte speltbloem, en iets meer om te bestuiven
- 1 tl zout
Kruidensaus
- 50 g gepelde amandelen
- 3 stukken citroenschil (1 x 4 cm)
- 40 g verse kervel, geplukt, met de fijne stelen
- 3 - 4 snuifjes zout
-
2 - 3
snuifjes espelette peper
lub 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper - 100 g water
- 1 takje waterkers, bladeren geplukt
- 3 el verse bieslook, in kleine stukken
Beleg en afwerking
- 200 g zure room, 20% vet
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 el koolzaadolie
- 650 g witte asperges, (750 g brutogewicht), geschild, staafjes in schuine plakjes (3 mm), koppen (5 cm) in de lengte doormidden gesneden
- 200 g gekookte ham, dunne plakjes in reepjes gesneden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3309 kJ / 790 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 79 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Boekweit met champignons
25 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Dunne grissini
Brak ocen
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min