Urządzenia i Akcesoria
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porties
Składniki
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
260 g prosciutto hesp, in plakjespancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 8 porties
Białko
263 g
Kalorie
14238 kJ /
3403 kcal
Tłuszcz
255 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Appeltaart
1 godz.
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 godz. 15 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Frambozen - limoensorbet
Brak ocen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen