Urządzenia i Akcesoria
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porties
Składniki
-
verse rozemarijn1 takje
-
kalkoenborst of been, gevlinderd600 g
-
smeltkaas plakjes8
-
260 g prosciutto hesp, in plakjespancetta in plakjes260 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gehalveerd1
-
boter30 g
-
water300 g
-
droge witte wijn200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt20 g
-
Worcestershire saus5 druppels
-
room, min. 30% vet50 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 8 porties
Białko
263 g
Kalorie
14238 kJ /
3403 kcal
Tłuszcz
255 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Paddenstoelentaart
1 godz. 30 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Pastasalade met forel en groenten
Brak ocen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 godz.
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 godz. 15 min
Tomatenmannetjes
Brak ocen
Aardappelgoulash
1 godz.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Hazelnootbavarois
6 godz. 40 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min