Wersje kompatybilne
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
lub 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 8 porties
- Kalorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Białko
- 263 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 255 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Amandelbretzels
Brak ocen
Nougat-koekjes
Brak ocen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Japanse kip curry
55min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Kabeljauw met citrusboter
50min