Urządzenia i Akcesoria
Appels met cidersabayon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
969 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Met frambozen doordrenkte azijn
Brak ocen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Avocadomayonaise
15 min