Brochette van kippenballetjes met rijst
TM31 TM5 TM6

Brochette van kippenballetjes met rijst

1.8 (4 oceny)

Składniki

  • 200 g kippenborstfilet, in reepjes
  • 30 g sjalot, in stukken (ong. 1 sjalot)
  • 1 takje verse rozemarijn, naalden gewassen en gedroogd
  • 1 takje peterselie
  • 1 takje verse marjolein
  • 30 g witte wijn
  • 50 g oudbakken witbrood, zonder korst en in stukken
  • 30 - 50 g melk, om het brood in te soppen
  • 30 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 30 g verse kruiden, (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)
  • 1 snuifje fijn zout
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
  • 1 courgette middelgroot, in 16 schijfjes
  • 1 paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken
  • 700 g water
  • ½ tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
    lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 150 g risotto rijst, bv. Arborio of Carnaroli
  • 20 g extra vergine olijfolie
  • 1 takje verse rozemarijn, naaldjes gewassen en gedroogd

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2510 kJ / 600 kcal
Białko
36.7 g
Węglowodany
80.6 g
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy