Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
- 200 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
- 200 g Malzbier
- 200 g Rinderfond
- 2 EL Preiselbeerkompott
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1 Std. 15 Min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Meatballs in Tomatensauce
45 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Bolognese classico
5 Std.
Mini-Rouladen
3h 30min
Winzertopf
2h 40min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.