Fondant au chocolat sans gluten

Fondant au chocolat sans gluten

4.7 188 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 parts

Składniki

  • de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour le moule
    200 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    100 g
  • de chocolat au lait détaillé en morceaux
    100 g
  • de sucre en poudre
    150 g
  • œufs
    5
  • de fécule de maïs
    20 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 461 kcal / 1920.3 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 34.1 g
Węglowodany 32.1 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...