Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base della cheesecake
- 200 g di biscotti secchi a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 1 cucchiaino di aroma al Rum
- 90 g di burro fuso
Crema al mascarpone
- 500 g di mascarpone
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- 125 g di lamponi freschi, lavati ed asciugati
- codette colorate, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta Bicerin
30min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7 godz. 50 min
Cioccolata bianca
15min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30 min
Latte caldo al caramello
25 min
Budino al cioccolato bianco
2h 20min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 Std. 35 Min