Cuore di cheesecake ai lamponi

Cuore di cheesecake ai lamponi

4.7 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
10 fette

Składniki

Base della cheesecake
  • 200 g di biscotti secchi a pezzi
  • 50 g di gherigli di noci
  • 1 cucchiaino di aroma al Rum
  • 90 g di burro fuso
Crema al mascarpone
  • 500 g di mascarpone
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
  • 125 g di lamponi freschi, lavati ed asciugati
  • codette colorate a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 9.8 g
Kalorie 2171 kJ / 519 kcal
Tłuszcz 40.4 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...