Urządzenia i Akcesoria
Cacio e Pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water45 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
671.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1912.1 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Kiwi Sour
10 min
Homemade Pasta
1 godz.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Black Beans
30 min
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min
Pasta Fagioli Soup
40 min