Urządzenia i Akcesoria
Cacio e Pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water45 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
671.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1912.1 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pozole Rojo
2h 5min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9h 45min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Shrimp and Crab Stack
25min
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
Pico De Gallo
15min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Risotto with Broccolini
35min
Lemon Orzo
40min
Tortilla Soup
25min