Cacio e Pepe
TM6 TM5

Cacio e Pepe

3.8 (60 ocen)

Składniki

  • 5 oz Pecorino Romano, cubed (1 in.), plus extra to garnish
  • 1 tbsp black peppercorns
  • 45 oz water
  • ¼ tsp salt
  • 12 oz spaghetti pasta, dried
    lub 12 oz bucatini pasta, dried
  • freshly ground black pepper, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1912.1 kJ / 457 kcal
Białko
22.5 g
Węglowodany
65.9 g
Tłuszcz
10.9 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Błonnik
3.2 g
Sód
671.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy