Focaccia mit Zwiebeln

4.8 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
16 Stücke

Składniki

Teig
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Brotmehl
    600 g
  • frische Hefe zerkümelt
    30 g
    3 TL Trockenhefe, (12 g)
  • Wasser
    380 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Salz
    1 TL
Belag
  • natives Olivenöl
    40 g
  • Wasser
    40 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zwiebeln halbiert
    300 - 350 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 5 g
Kalorie 766 kJ / 183 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...