Urządzenia i Akcesoria
Focaccia mit Zwiebeln
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
16 Stücke
Składniki
Teig
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Brotmehl600 g
-
frische Hefe zerkümelt30 g
-
Wasser380 g
-
Zucker1 Prise
-
Salz1 TL
Belag
-
natives Olivenöl40 g
-
Wasser40 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zwiebeln halbiert300 - 350 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
766 kJ /
183 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks