Urządzenia i Akcesoria
Schwimmende Inseln
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
Vanillesauce (Crème anglaise)
-
Milch450 g
-
Eigelbe6
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
Meringue-Inseln
-
Zucker30 g
-
Eiweiss6
-
Salz1 Prise
-
flüssiges Karamell (opcjonalnie) siehe Tipps30 g
-
Pistazien, ungeschält, ungesalzen (opcjonalnie) gehackt25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Polenta
30 min
Erdbeer-Cheesecake aus dem Varoma®
5 godz.
Schnelles Vitello Tonnato
20 min
Schinken-Ziegenkäse-Kroketten
9 godz. 20 min
Sauce béarnaise
20 min
Udon Nudeln mit Poulet
20 min
Lachs mit Pestokruste und Steinpilzrisoni
1 godz. 50 min
Thermomix® Creme
45 min
Pannacotta mit Ananaskompott
4 godz. 40 min
Piña Colada-Sorbet
30 min
Caramelköpfli
5 godz. 15 min
Schokoladenküchlein mit Mango-Sorbet und Passionsfrucht
4 godz. 15 min