Urządzenia i Akcesoria
Sauce Rouille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
Sonnenblumenöl250 g
-
Knoblauchzehen2
-
gegrillte Peperoni, in Öl abgetropft50 g
-
Ei, mittelgross (53-63 g)1
-
Zitronensaft10 g
-
Senf5 g
-
Salz5 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Safranpulver oder Safranfäden1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
168.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
805.7 kJ /
192.6 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6 godz. 40 min
Schwimmende Inseln
40 min
Lachshäppchen
1 godz. 20 min
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Egg poacher
50 min
Mandeltarte
1 godz. 30 min
Bao Buns mit BBQ-Schweinefilet
3 godz.
Vollkorn-Tacos mit Pulled Pork und Biersud
5 godz.
Slow Cooking Rotweinbirnen
Brak ocen
Sauce béarnaise
20 min
Zabaglione
15 min
Pochierte Eier aus dem Egg poacher
15 min