
Urządzenia i Akcesoria
Contorno di peperoni al vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate1 rametto
-
spicchi di aglio senz'anima2
-
di capperi sott'aceto1 cucchiaio
-
di acqua500 g
-
di peperoni senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)800 g
-
di sale3 - 4 pizzichi
-
di olio extravergine di oliva a piacere50 - 80 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
211 kcal /
925 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
18.1 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria