Ragù di lenticchie

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 20 g di olio di oliva
  • 170 g di cipolle tagliate in quarti
  • 150 g di carote a pezzi (1-2 cm)
  • 40 g di gambi di sedano a pezzi (0,5-1 cm)
  • 1100 g di acqua
  • 2 cucchiaini dado per brodo vegetale
  • 300 g di lenticchie secche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 34.4 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 954.5 kJ / 228.1 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 36.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...