Cottura del riso
TM6 TM5

Cottura del riso

4.8 (17 ocen)

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 20 g di olio di oliva (opcjonalnie)
    lub 20 g di burro, non salato (opcjonalnie)
  • 50 - 350 g di riso a chicco lungo (cottura: 12-16 minuti)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
857 kJ / 205 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy