Cottura del riso

Cottura del riso

4.8 24 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 20 g di olio di oliva (opcjonalnie)
    20 g di burro, non salato
  • 50 - 350 g di riso a chicco lungo (cottura: 12-16 minuti)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4 g
Kalorie 857 kJ / 205 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...