Funghi all'aglio

Funghi all'aglio

4.8 57 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g

Składniki

  • 4 spicchi di aglio
  • 10 rametti di prezzemolo fresco solo le foglie
  • 400 g di funghi champignon a metà o in quarti
    400 g di funghi ostrica, freschi e tagliati
  • 1 peperoncino, secco (opcjonalnie)
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Białko 15.3 g
Kalorie 2387 kJ / 571 kcal
Tłuszcz 52.6 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...