Pierogis

Pierogis

2.5 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de ricotta
  • 1 œuf
  • farine de blé pour le plan de travail
  • 3 c. à café de sel
  • eau pour le faitout
  • 40 g de beurre doux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 30 g de chapelure (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18 g
Kalorie 2296 kJ / 549 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...