Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de ricotta
- 1 œuf
- farine de blé, pour le plan de travail
- 3 c. à café de sel
- l'eau, pour le faitout
- 40 g de beurre doux
- 50 g de sucre en poudre
- 30 g de chapelure (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2296 kJ / 549 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Perles du Japon à la grenade
30 min
Gâteau au fromage, façon japonaise
1 godz. 5 min
Jambon glacé au ananas et orange
Brak ocen
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35 Min
Cannoli d'asperges et prosciotto
55 Min
Nouilles soba aux légumes et tofu
30 min
Long Island Icetea
5 min
Houmous de carottes rôties
40 min
Mug cake au whisky et au café
20 min
Guacamole à la fraise
15min
Seitan à l'orange
1j
Le caribou
5 min