Urządzenia i Akcesoria
Pierogis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
300 g de ricotta
-
1 œuf
-
farine de blé pour le plan de travail
-
3 c. à café de sel
-
eau pour le faitout
-
40 g de beurre doux
-
50 g de sucre en poudre
-
30 g de chapelure (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2296 kJ /
549 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spécialités du monde
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Beef and ale pie
3 godz. 20 min
Pierogi au bœuf
1 godz.
Muffins à la carotte
45 min
Boulettes au pain
50 min
Goulasch dans des bols de pain
2 godz. 45 min
Gnocchi aux orties
1 godz. 15 min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 min
Pains à la pomme de terre
12 godz. 45 min
Cochinita pibil
3 godz. 45 min
Petits pains au porc (nikumans)
2 godz.
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1 godz. 15 min
Gâteau vapeur glacé au chocolat
1 godz. 30 min