Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pasta frolla zuccherata
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro, a pezzi
- 370 g di farina, + q.b. per il piano di lavoro
- 1 uovo
Il ripieno al cioccolato
- 200 g di latte
- 200 g di panna intera
- 4 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 250 g di cioccolato al latte, a pezzi
La decorazione
- 250 g di fragole fresche
- 20 g di riccioli di cioccolato
- 20 g di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2615 kJ / 625 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di mele
1h
Pane dolce con pere e noci
Brak ocen
Crostata alle mele
1h
Lasagne al forno
2h 30min
Torta tripla al cioccolato
3 Std.
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Brak ocen
Crema Thermomix®
45 Min
Torta al cioccolato con sorpresa
1 Std. 10 Min
Torta soffice al cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta di carote argoviese
2 Std.