Urządzenia i Akcesoria
Pane al latte
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 fette
Składniki
-
50 g di burro a pezzi + q.b.
-
300 g di latte
-
2 cucchiaini di lievito secco, (8 g)20 g di lievito fresco sbriciolato
-
20 - 60 g di zucchero
-
550 g di farina manitoba
-
1 ½ cucchiaino raso di sale
-
1 uovo leggermente sbattuto per spennellare
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
391 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane al latte
2 godz. 20 min
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane paesano
3 godz.
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min