焦糖堅果塔

焦糖堅果塔

5.0 6 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 塊

Składniki

塔皮
  • 無鹽奶油 (冷藏),切小塊
    200 克
  • 低筋麵粉
    370 克
  • 冰糖粉
    100 克
  • 1 顆
  • 1 小撮
  • 香草糖 (市售或自製)
    1 茶匙
煮糖
  • 夏威夷豆 ,熟
    200 克
  • 無鹽烤腰果 ,熟
    50 克
  • 帶皮杏仁果 ,熟
    50 克
  • 南瓜子 ,熟
    20 克
  • 25 克
  • 麥芽糖
    25 克
  • 楓糖漿
    35 克
    35 克 蜂蜜
  • 二砂糖
    35 克
  • ¼ 茶匙
  • 無鹽奶油
    15 克
  • 蔓越莓乾
    40 克

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 490.1 kcal / 2048.6 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 31.8 g
Węglowodany 48.5 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 30.6 g
Sód 63.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...