Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di riso
- 150 g di farina di mais
- 190 g di zucchero a velo
- 220 g di burro, a pezzi
- 7 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Impasto per pizza
1h
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Crostata di marmellata
1 Std. 10 Min
Torta di mele
1h
Purè di patate
45 Min
Impasto per pizza
1h
Crema pasticcera
15 min
Baci di dama
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2 godz. 35 min