Urządzenia i Akcesoria
Pasta frolla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
250 g di riso
-
150 g di farina di mais, fine
-
190 g di zucchero a velo
-
220 g di burro a pezzi
-
7 tuorli d'uovo
-
1 cucchiaino di lievito in polvere (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
4.5 g
Kalorie
1477 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ciambellone veloce allo yogurt
1 godz. 40 min
Purè di patate
45 min
Impasto per pizza
1 godz.
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Torta di mele
1 godz. 30 min
Besciamella
15 min
Pasta all'uovo
1 godz.
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Crema pasticcera
15 min