
Urządzenia i Akcesoria
Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 sztuk
Składniki
-
100 g cantuccini przełamanych na pół
-
600 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
150 g cukru
-
20 g wody
-
400 g migdałów, blanszowanych (patrz wskazówka)
-
30 g oleju
-
15 g kawy, mielonej
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
690.7 kcal /
2891.8 kJ
Białko
15.1 g
Tłuszcz
44.9 g
Węglowodany
62.8 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Sód
77.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKIE MOMENTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Batony czekoladowo-śmietankowe z kokosem (Nanaimo bars)
2 godz. 20 min
Chipsy z rozmarynem i tymiankiem
2 godz.
Kakaowe ciastka z orkiszem i kremem
1 godz. 25 min
Lody migdałowe (bez cukru)
12 godz. 45 min
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Kakaowo-orzechowe ciastka orkiszowe bez pieczenia
1 godz. 45 min
Czekoladowy tort lodowy z ciastkami
8 godz. 20 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Mleko kasztanowe z Nutellą®
45 min
Lody czekoladowe
12 godz.
Lody waniliowe
12 godz.
Lody owocowe
5 min