Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
TM6 TM5

Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą

3.8 (8 ocen)

Składniki

  • 100 g cantuccini, przełamanych na pół
  • 600 g mlecznej czekolady, pokrojonej na kawałki
  • 150 g cukru
  • 20 g wody
  • 400 g migdałów, blanszowanych (patrz wskazówka)
  • 30 g oleju
  • 15 g kawy, mielonej

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
2891.8 kJ / 690.7 kcal
Białko
15.1 g
Węglowodany
62.8 g
Tłuszcz
44.9 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Błonnik
6 g
Sód
77.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy