Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
TM5 TM6

Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą

Składniki

  • 100 g cantuccini, przełamanych na pół
  • 600 g mlecznej czekolady, pokrojonej na kawałki
  • 150 g cukru
  • 20 g wody
  • 400 g migdałów, blanszowanych (patrz wskazówka)
  • 30 g oleju
  • 15 g kawy, mielonej

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
2891.8 kJ / 690.7 kcal
Białko
15.1 g
Węglowodany
62.8 g
Tłuszcz
44.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie