Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g butter, unsalted, cut in pieces
- 50 g water
- 1 tbsp lemon juice
- 3 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 8751 kJ / 2093 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 227 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Hollandaise Sauce
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Béchamel sauce
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Hollandaise Sauce
15 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Beef chili with lemon feta
45 Min
Piña colada sorbet
30 Min