Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g butter, unsalted, cut in pieces
- 50 g water
- 1 tbsp lemon juice
- 3 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 8751 kJ / 2093 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 227 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Hollandaise Sauce
15min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Brak ocen
Mayonnaise
5 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Hollandaise sauce
15min
Béchamel sauce
15min
Duck foie gras
24h
Crème caramel (flan)
5h 30min
Chocolate mousse
3h 20 min