
Urządzenia i Akcesoria
Béchamel sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
butter40 g
-
flour40 g
-
milk500 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 pinches
Wartości odżywcze na 6 portions
Kalorie
766 kcal /
3203 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pitta bread
2 godz.
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Shortcrust pastry
5 min
Mayonnaise
5 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Fruit sauce (coulis)
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Quiche Lorraine
50 min
Basil pesto
10 min
Béarnaise sauce
15 min