Urządzenia i Akcesoria
Béchamel sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
butter40 g
-
flour40 g
-
milk500 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
21 g
Kalorie
3203 kJ /
766 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Shortcrust pastry
5 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Chocolate chip cookies
50 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Boiled eggs
20 min
Hollandaise sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chopped vegetable salad
10 min
Chocolate cake
45 min
Pitta bread
2 godz.