Urządzenia i Akcesoria
Avocado with egg and salmon tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435.2 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2 godz. 30 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Brak ocen
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Curry potato soup
35 min
Aperol spritz sorbet
Brak ocen
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Apple punch
30 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min