
Urządzenia i Akcesoria
Avocado with egg and salmon tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
olive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
401.2 kcal /
1678.3 kJ
Białko
19.2 g
Tłuszcz
26.3 g
Węglowodany
24.7 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
435.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy