Urządzenia i Akcesoria
Avocado with egg and salmon tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435.2 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Garlic Clams Hotpot
Brak ocen
Three Egg French Omelet
30 min
Boosted Super Green Juice
10 min
Fruit Ice Cream
5 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min
Green Power Smoothie Bowl
5 min