Sopa versátil de verduras TM6
TM6

Sopa versátil de verduras TM6

4.5 (60 ocen)

Składniki

  • 20 - 25 g de aceite de oliva
  • 100 - 150 g de mezcla de zanahoria, apio y poro, para saltear, en trozos (2 cm)
  • 350 - 400 g de mezcla de verduras, en trozos (2 cm)
  • 50 g de mezcla de verduras, congeladas (opcjonalnie)
    lub 50 g de chícharos congelados (opcjonalnie)
  • 700 - 800 g de agua
  • 1 cdita de caldo de verduras en pasta
    lub 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
  • ½ - 1 cdita de sal fina
    lub ½ - 1 cda de salsa de soya
  • 60 - 80 g de pasta seca, corta

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
670 kJ / 160 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy