Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 25 g de aceite de oliva
- 100 - 150 g de mezcla de zanahoria, apio y poro, para saltear, en trozos (2 cm)
- 350 - 400 g de mezcla de verduras, en trozos (2 cm)
-
50
g de mezcla de verduras, congeladas (opcjonalnie)
lub 50 g de chícharos congelados (opcjonalnie) - 700 - 800 g de agua
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
lub 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L) -
½ - 1
cdita de sal fina
lub ½ - 1 cda de salsa de soya - 60 - 80 g de pasta seca, corta
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Sopa de calabacitas
40min
Potaje versátil de verduras TM6
45min
Sopa de brócoli
15min
Sopa de verduras con fideos de omelette
50min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2h 20min
Sopa italiana de papa
50min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Sopa de jitomate y elote
40min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Sopa de espinaca, tostadas de pollo al cilantro y bizcocho de guayaba TM6
1h 30min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35 Min
Sopa de zanahoria y espinacas
35 Min