Pane di farro alle nocciole

Pane di farro alle nocciole

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 pezzi

Składniki

Impasto
  • 280 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 250 g di farina integrale di spelta pura
  • 200 g di farina semibianca
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di nocciole
Lavorazione
  • 1 cucchiaio di farina semibianca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 11.1 g
Kalorie 1380 kJ / 330 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...