Urządzenia i Akcesoria
Lulas recheadas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 doses
Składniki
-
lulas limpas com tentáculos1000 g
-
bacon em cubos120 g
-
cebola cortada em pedaços270 g
-
dentes de alho2
-
tomate maduro170 g
-
salsa5 g
-
azeite35 g
-
vinho branco65 g
-
pão ralado10 g
-
pimento verde cortado em pedaços120 g
-
tomate pelado390 g
-
água200 g
-
folha de louro1
-
paprika1 c. sopa de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
piripíri½ c. chá de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
31 g
Kalorie
1206 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Receitas salgadas
35 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Polvo à lagareiro
1h 30min
Arroz de pato
1h 5min
Feijoada de chocos
45min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1h 10min
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Feijoada de chocos
40min
Bacalhau à Brás
25min
Arroz de polvo
1h 15min
Pipis
1h
Massada de peixe
55min
Carne de porco à alentejana
2h 30min
Lulas guisadas
50min