Urządzenia i Akcesoria
Jogurt naturalny na Varomie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 porcji
Składniki
-
120 g jogurtu naturalnego
-
800 g pełnotłustego mleka
-
40 g cukru (opcjonalnie)
-
250 g wody
-
1 płaska łyżeczka witaminy C, w proszku30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
51.2 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
297 kJ /
71 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PROSTE POMYSŁY
214 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 godz. 45 min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Jogurt kokosowy (wegański)
12 godz. 25 min
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Płynny budyń – 1200 ml
15 min
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45 min
Orzeszki ziemne w karmelu
1 godz. 30 min
Karmelowe toffi
2 godz.
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min