Urządzenia i Akcesoria
Pieczone brzoskwinie z bezą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
Pieczone brzoskwinie
-
4 brzoskwinie (patrz wariant)
-
50 g migdałów, blanszowanych50 g migdałów, ze skórką
-
25 g cukru
Beza szwajcarska
-
3 białka
-
140 g drobnego cukru
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pomarańczowe zabajone
15 min
Deser z solonym karmelem
1 godz.
Odwracany pudding z gruszkami i orzechami (TM5)
2 godz. 15 min
Wegańskie jabłka pod kruszonką z lodami waniliowymi
1 godz.
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 godz. 45 min
Ciasto z kruszonką
3 godz. 20 min
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
40 min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1 godz. 40 min
Financiery orzechowe z malinami
1 godz. 20 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Unicorn Latte
20 min
Mini ciasta czekoladowe z Varomy
1 godz.