Urządzenia i Akcesoria
Pieczone brzoskwinie z bezą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
Pieczone brzoskwinie
-
4 brzoskwinie (patrz wariant)
-
50 g migdałów, blanszowanych50 g migdałów, ze skórką
-
25 g cukru
Beza szwajcarska
-
3 białka
-
140 g drobnego cukru
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jabłka w karmelu
30 min
Bezalkoholowy różowy drink (Virgin pink mimosa)
35 min
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
40 min
Płynące ciasto czekoladowe z wędzonym twarogiem
30 min
Ciasto miodowe z czerwoną pomarańczą
2 godz.
Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny
1 godz.
Financiery orzechowe z malinami
1 godz. 20 min
Tiramisu Caffé Latte
1 godz. 30 min
Pomarańczowe zabajone
15 min
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 5 min
Podwójnie pistacjowe makaroniki
3 godz.
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2 godz. 40 min