Urządzenia i Akcesoria
Pieczone brzoskwinie z bezą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
Pieczone brzoskwinie
-
4 brzoskwinie (patrz wariant)
-
50 g migdałów, blanszowanych50 g migdałów, ze skórką
-
25 g cukru
Beza szwajcarska
-
3 białka
-
140 g drobnego cukru
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tort cytrynowy z bezą
2 godz. 30 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Tarta cytrynowa z pianą z białek
1 godz. 30 min
Clafoutis z rabarbarem
50 min
Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu
1 godz. 30 min
Biscotti z migdałami i gruszki w syropie
4 godz. 50 min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 godz. 20 min
Truskawki w mlecznej masie i czekoladzie
1 godz. 50 min
Ciasto odwrócone z karmelizowanym ananasem
55 min
Krem kawowy
20 min
Tort naleśnikowy
6 godz. 30 min
Torcik matcha Julity Zarosińskiej
5 godz.