Urządzenia i Akcesoria
Pieczone brzoskwinie z bezą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
Pieczone brzoskwinie
-
4 brzoskwinie (patrz wariant)
-
50 g migdałów, blanszowanych50 g migdałów, ze skórką
-
25 g cukru
Beza szwajcarska
-
3 białka
-
140 g drobnego cukru
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Markiza czekoladowa
2 godz. 25 min
Clafoutis z krojonymi śliwkami (TM6, TM7)
1 godz. 15 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Karmelowe fondant
15 min
Babeczki makowo-marcepanowe
2 godz. 20 min
Płynące ciasto czekoladowe z wędzonym twarogiem
30 min
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1 godz.
Lody lawendowe
10 godz. 50 min
Limonkowe ciasto na zimno
2 godz. 50 min
Lodowy deser groszkowo-miętowy
10 min
"Flan" na zimno z bananami i ciastkami korzennymi
4 godz. 30 min
Ciasto brzoskwiniowe Bellini
28 godz. 20 min