
Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 Stücke
Składniki
-
Tarteteig oder Quicheteig (400 g), z. B. von Tante Fanny1 Pck.
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl20 g
-
Rote Bete geschält, in Stücken (3 cm)500 g
-
Blauschimmelkäse (z.B. von St. Agur)125 g
-
Schmand200 g
-
Eier (Kl. M)3
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
238 kcal /
995 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy