Galleta de avena y chocolate sin gluten, sin azúcar

Galleta de avena y chocolate sin gluten, sin azúcar

3.5 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
24 porciones

Składniki

  • 170 g de avellanas tostadas sin cáscara y un poco más para decorar
  • 40 g de coco rallado deshidratado
  • 40 g de avena instantánea
  • 60 g de cocoa en polvo
  • 1 g de sal fina
  • 3 g de polvo para hornear
  • 5 g de goma xantana
  • 100 g de mantequilla en cubos
  • 100 g de xilitol
  • 1 huevo
  • 5 g de esencia de vainilla
  • 85 chispas de chocolate y un poco más para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 52 mg
Białko 3 g
Kalorie 500 kJ / 119 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...