Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook in schijfjes
- 600 g vastkokende aardappelen, in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden
- 100 g water
- 1 tl zout
- 10 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt
- 1 tl azijn
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Białko
- 2.52 g
- Węglowodany
- 16.99 g
- Tłuszcz
- 16.86 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gekookte pasta
20 Min
Penne met tonijn
35 Min
Penne met mosselen
1h 5min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
No ratings
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Knoflook en uien glaceren
No ratings
Rogge flatbreads
No ratings
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Ovenschotel van aardappelen
1hod. 30min
Champignons of zwammen met look
20 Min