
Urządzenia i Akcesoria
蝦鬆
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 人份
Składniki
-
無鹽腰果20 克
-
油15 克
-
新鮮香菇 切塊40 克
-
蝦仁300 克
-
新鮮荸薺 切塊200 克
-
西洋芹 切末30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
萵苣8 片
-
油條 先以100°C烤10分鐘1 條
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
82 kcal /
346 kJ
Białko
6.068 g
Tłuszcz
3.725 g
Węglowodany
6.904 g
Błonnik
1.146 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan