蝦鬆

蝦鬆

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 人份

Składniki

  • 無鹽腰果
    20 克
  • 15 克
  • 新鮮香菇 切塊
    40 克
  • 蝦仁
    300 克
  • 新鮮荸薺 切塊
    200 克
  • 西洋芹 切末
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 萵苣
    8 片
  • 油條 先以100°C烤10分鐘
    1 條

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 82 kcal / 346 kJ
Białko 6.068 g
Tłuszcz 3.725 g
Węglowodany 6.904 g
Błonnik 1.146 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...