Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema fredda di zucchine
20min
Risotto alla zucca e Roquefort
45 min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Vellutata di broccoli raw
25min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1 godz.
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Verdure all'orientale
10min
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Risotto meneghino rivisitato
50min
Salsa alla reggiana
15min