Cavolo farcito

Cavolo farcito

2.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 800 - 1000 g di cavolo rosso
  • 1100 g di acqua
  • 450 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm)
  • 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
  • 3 uova sbattute
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19.8 g
Kalorie 1113 kJ / 266 kcal
Tłuszcz 14.5 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 15.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...