冰皮和菓子

冰皮和菓子

4.9 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 顆

Składniki

梅子豆沙餡
  • 梅粉
    5 克
  • 冰梅乾
    15 克
  • 白豆沙
    300 克
冰皮
  • 細砂糖
    150 克
  • 海藻糖
    70 克
  • ,(含 200 克 冰皮用,和 500 克 蒸煮用水)
    700 克
  • 蓬萊米粉
    90 克
  • 糯米粉
    50 克
  • 白油 ,操作冰皮用。
    少許
  • 食用色素 (例如:紅、黃、藍、綠色)
    少許
  • 熟玉米粉
    少許

Wartości odżywcze na 1 顆

Kalorie 141.9 kcal / 593.5 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 33.5 g
Błonnik 0.2 g
Sód 37.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...