
Urządzenia i Akcesoria
薑咖哩炒蝦
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
薑油30 克
-
乾薑粉½ 茶匙
-
咖哩粉½ 茶匙
-
櫛瓜 ,切塊(約2公分)200 克
-
水50 克
-
草蝦 ,去腸泥300 克
-
米酒10 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
102.1 kcal /
426.8 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
4.7 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

暖‧薑料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan