薑咖哩炒蝦

薑咖哩炒蝦

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 薑油
    30 克
  • 乾薑粉
    ½ 茶匙
  • 咖哩粉
    ½ 茶匙
  • 櫛瓜 ,切塊(約2公分)
    200 克
  • 50 克
  • 草蝦 ,去腸泥
    300 克
  • 米酒
    10 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 102.1 kcal / 426.8 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 4.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...